Om oss

Klarspråk

Om oss.

Vi jobbar med alla typer av tvister som prövas av domstol och av skiljenämnd.
Ibland räcker ett telefonsamtal för att ge svar på vart man kan vända sig eller på vad man kan göra. Ibland behövs mer än rådgivning och då hjälper vi er även vidare med det. Ring oss på 08 33 44 25 för kostnadsfria och raka svar på era juridiska frågor.

Vi talar

Klarspråk

Vi talar klarspråk med alla våra kunder såväl som med deras kunder, samarbetspartners och motparter. Vi tror begriplighet är bäst ur ett kortsiktigt såväl som ett långsiktigt perspektiv.

Vi ger dig full

Transparens

Klarspråk innebär också att våra kunder har full insikt i hur vi jobbar med deras ärenden. Vi delar alltid med oss av våra skrifter och förklarar för våra kunder vilka rättsregler som är relevanta i ärendet.

Vi har alltid

Tydlig prissättning

Klarspråk innebär även att vi är tydliga med hur vi sätter arvoden och vad vi tar betalt för. Exempelvis så tar vi inte betalt för mallar som redan finns upprättade utan delar istället kostnadsfritt med oss av dessa.

Medarbetare.

Klarspråk består av två personer med positiv attityd och blandade kompetenser.

Svante Lindbäck

Mobil: 070-732 30 82
E-post: svante.lindback@klarsprak.nu

Vad gjorde du innan Klarspråk?
Innan jag startade Klarspråk har jag jobbat som jurist och företrätt kunder inom affärsjuridik, arbetsrätt och familjerätt. Jag är mycket intresserad av företagande och innovation och har själv startat upp ett flertal verksamheter.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är att jag tillsammans med kunden lyckas göra det svåra enkelt.

En mening som beskriver dig:
En driven och positiv person som är nyfiken på människor.

Viola Lindbäck

Mobil: 070-400 45 24
E-post: viola.lindback@klarsprak.nu

Vad gjorde du innan Klarspråk?
Jag har arbetat med att kartlägga och utforma kundvänliga arbetssätt och effektiva arbetsprocesser för olika företag inom olika branscher. Det som alltid följt mig genom olika projekt och anställningar har varit kunden och fokus på kunden. Min första kontakt med juridiken var på det privata planet och den erfarenheten resulterade i arbetet att förändra det som är fel och skevt inom juridiken. Stance juristbyrå var först ut att anställa mig för att kvalitetssäkra deras arbetsprocesser. Det arbetet har sedan resulterat i grundandet av Klarspråk.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Kunderna och mötet med verkligheten. Att i första steget hitta hållbara lösningar för kunden är prio ett men när det arbetet är klart så måste man även verka för att förbättra, så att andra inte hamnar i samma situation och så att samhället och branschen tar sig framåt och utvecklas.

En mening som beskriver dig:
Envis, kreativ och inspirerande person som tänker med hjärna och hjärta.